imagine pt catalog tipare

 

 

Tiparele sunt realizate in format electronic pe soft-uri specializate precum Gemini, Gerber, Lectra, Investronica, pe baza standardelor antropometrice avand ca marime de baza dama 40 (92cm bust, 72cm talie, 98 cm sold), pt barbati marimea de baza M fiind testat pe manechin ca si prototip si diversificat prin gradare pe seturi de marimi (38-44 dama; S-XL barbati, pentru copii pe grupe de varsta); format electronic sau listate pe hartie de plotter.

Va propunem o varietate de tipare de rochii de fiecare zi, cocktail, de ocazie (la cerere Rochii de seara), design modern, care pot fi realizate din tesaturi sau tricot tip jersey; complexitate medie.

Modele de bluze clasice, stil etno, chimono, bustiere sau tip maieu.

Tipare pentru modele de fuste scurte sau lungime medie, evazate, drepte sau in clini.

Dorim sa reactualizam utilitatea salopetelor in viata de zi cu zi, de aceea va recomandam o gama de tipare de modele de salopete; Tiparele sunt testate si asigura  confortul necesar. Tipar de pantaloni clasic cu pliuri si pense in talie.

Va propunem sa testati tiparele de modele de jachete si/sau pardesie, modele unicat.

Tiparele de modele de rochite sunt elaborate cu mult suflet si dedicatie pentru ocazii, serbari. Grupa de varsta recomandata 2-7 ani.

Fiecare tipar de model este creat astfel incat sa asigure cerintele estetice si de confort pentru fiecare grupa de varsta: 1,5-2 ani; 2-4 ani; 4-6 ani; 6-8 ani.

Deoarece cunoastem dificultatile cu care se confrunta producatorii de produse de imbracaminte de scoala pentru copiii de 6-10 ani, venim in ajutor cu tipare testate de camasi si bluze, fuste, sarafane, veste, jachete si pantaloni pentru fetite.

Despre  Noi

Suntem bucurosi sa oferim servicii de calitate fiecarui client interesat in:
- Achizitionare Tipare Gata de imbracaminte pentru dama/fetite, diferite tipuri de produse prezentate in CATALOG TIPARE DE IMBRACAMINTE
- SERVICII DE PROIECTARE IN CONFECTII TEXTILE
- CURSURI DE CONSTRUCTIE TIPARE DE IMBRACAMINTE