Experienta acumulta in mai bine de 17 ani de proiectare a imbracamintei cat si in predarea cursurilor de proiectare a tiparelor de imbracaminte este expusa in cursuri de croitorie dupa metoda individuala adaptata nevoilor cursantilor incepatori/amatori si a proiectantilor avansati.

Va propunem sa parcurgeti un curs usor de asimilat de constructie a tiparelor de imbracaminte usoara de dama  in urmatorul continut:

Curs1. Contine informatii despre tipurile de materiale necesare la confectionarea imbracamintei si metode de determinare a materialelor de origine naturala (bumbac, in, lana, matase), artificiala si sintetice.

Metoda de masurare a corpului si preluarea dimensiunilor de pe corp.

Informatii necesare proiectarii tiparelor.

Curs 2. Elaborarea retelei de baza pentru proiectarea oricarui tip de tipar. Proiectarea tiparului de baza de fusta dreapta clasica.

Curs 3. Modificarea tiparului de baza a fustei pentru obtinerea tiparelor de model conform schitei. Principii de transformare a pensei.

Curs 4. Fusta evazata. Variante de proiectare.

Curs 5. Proiectarea tiparului de fusta in clini

Curs 6. Proiectarea tiparului de camasa

Curs 7. Proiectarea tiparului de maineca

Curs 8. Proiectarea tiparului de baza de rochie

Curs 9. Proiectarea tiparului gulere, sistem de inchidere.

Curs10. Proiectarea tiparului de pantaloni dama.

Cursurile contin informatie text ilustrate cu poze, schite cat si desene tehnice reprezentant etape de realizare a tiparului.

Formator autorizat in competente profesionale de Proiectare Imbracaminte organizeaza cursuri de Proiectare imbracaminte pentru incepatori si amatori, 40 ore de teorie si practica (program prezentat mai sus); grup maxim 10 persoane la clasa, locatie Iasi sau online; se elibereaza certificate de participare.

Pentru proiectanti de tipare incepatori sau care doresc perfectionare in domeniu oferim cursuri, treninguri de proiectare asistata la calculator in program Gemini cu predare format fizic inclusiv deplasare la locatia clientului (pentru ateliere, fabrici) sau online; se elibereaza certificate de participare.

cursuri de croitorie

Despre  Noi

Suntem bucurosi sa oferim servicii de calitate fiecarui client interesat in:
- Achizitionare Tipare Gata de imbracaminte pentru dama/fetite, diferite tipuri de produse prezentate in CATALOG TIPARE DE IMBRACAMINTE
- SERVICII DE PROIECTARE IN CONFECTII TEXTILE
- CURSURI DE CONSTRUCTIE TIPARE DE IMBRACAMINTE